Deze website maakt gebruik van cookies Meer weten over cookies? Klik hier
A A ?

Dr. Willem Dreesweg 2
1185 VB Amstelveen
T 020 5 430 450
F 020 5 430 431
E info@aanz-amstelveen.nl

Beste wijkbewoners, graag stel ik mijzelf aan u voor!

Na ruim 6 jaar actief te zijn binnen het wijkwerk in Amstelveen, ben ik met ingang van 1 februari jl. wijkcoach in Amstelveen Zuid. Ik vorm een wijkcoach-koppel met mijn collega Hugo van der Kooij, die met name actief is in de wijken Bovenkerk en Westwijk. Mijn eigen aandachtsgebieden zijn de wijken: Middenhoven/Waardhuizen en Nes a/d Amstel.

Wat kan ik als wijkcoach voor u betekenen?

Als wijkcoach ga ik mij inzetten om de sociale cohesie in de wijk te versterken. Ik leg en onderhoud contact met diverse actieve organisaties in de wijk zoals zorginstellingen, scholen en wijkverpleegkundigen. Tevens leg ik contacten met bewoners en help ik hen bij hun (hulp)vragen m.b.t. de persoonlijke levenssfeer of ondersteun ik hen bij hun ideeën en plannen ten behoeve van de wijk. Ik vorm de schakel met andere partijen, en treed op als verbinder, ondersteuner en/of coach. Als wijkcoach ben ik op de hoogte van de zogenoemde ‘pijnpunten’ van de wijk en werk ik samen met bewoners en organisaties aan de verbetering van deze punten. ‘Welzijn voorkomt zorg’ is hierin het uitgangspunt.

Hoe komt u met mij in contact?

Als wijkcoach zal ik zoveel mogelijk aanwezig zijn op wijk- en netwerkbijeenkomsten. Tevens kunt u mij doorgaans op de maandag, dinsdag en donderdag vinden in ontmoetingscentrum De Meent. Loopt u rustig eens binnen voor een kopje koffie, ik ga graag met u in gesprek! Mocht u mij niet treffen op één van deze dagen, dan kunt u mij bereiken op 06-12286038 / l.teerink@aanz-amstelveen.nl