Deze website maakt gebruik van cookies Meer weten over cookies? Klik hier
A A ?

Dr. Willem Dreesweg 2
1185 VB Amstelveen
T 020 5 430 450
F 020 5 430 431
E info@aanz-amstelveen.nl

Nieuws

Start van het nieuwe activiteitenseizoen

Geplaatst op: 31 augustus 2017 10:02

Op zaterdag 9 september organiseert Stichting WaMi weer de jaarlijkse Activiteitenmarkt In Ontmoetingscentrum De Meent. U krijgt hier een voorproefje van het nieuwe seizoen met onder andere informatie over de cursussen en activiteiten die plaatsvinden in De Meent en op andere plaatsen in de wijk Waardhuizen/Middenhoven.

 

Thema:  Wijkcentra  |  Lees verder

WRAP in Alleman

Geplaatst op: 10 mei 2017 09:14

WRAP staat voor Wellness Recovery Actionplan, is een cursus georganiseerd door RIBW en is ontwikkeld door het Copelandcenter in de V.S.

De ontwikkelaars zijn allen mensen die te kampen hebben, of hebben gehad, met psychische problematiek. 

Onder ‘aanvoering’ van Mary Ellen Copeland is onder de naam WRAP een zelfhulpinstrument ontwikkeld dat mensen (weer) de mogelijkheid geeft hun eigen welzijn en welbevinden te bevorderen en vast te houden.

Thema:  Wijkcentra  |  Lees verder

Sociaal beheerder Jan Willem Meij onderscheiden

Geplaatst op: 26 april 2017 12:01

Op woensdag 26 april heeft burgemeester Mirjam van ’t Veld, uit naam van Zijne Majesteit de Koning de versierselen uit die behoren bij een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. Tijdens deze Algemene Gelegenheid 2017 ofwel ‘Lintjesregen', die dit jaar plaatsvindt in het raadhuis, zijn 12 Amstelveners gedecoreerd waaronder Jan Willem Meij, sociaal beheerder Ontmoetingscentrum De Meent.

Thema:  Wijkcentra  |  Lees verder

Wijkcentrum De Bolder feestelijk geopend

Geplaatst op: 12 april 2017 10:02

Onder het toeziend oog van 150 betrokkenen hebben Jeroen Brandes, wethouder welzijn, en Henk Bleekemolen, de voorzitter van wijkkoepel Groenelaan, vrijdag 7 april het vernieuwde wijkcentrum De Bolder officieel geopend.  

 

Thema:  Wijkcentra  |  Lees verder

Kunstwerk in Westend onthuld

Geplaatst op: 15 februari 2017 13:11

van Wijkcoach Hugo van der Kooij

Kunst verbindt!

Op 14 februari jl. onthulden de wethouders Jeroen Brandes en Maaike Veeningen in wijkcentrum Westend een heus kunstwerk in het kader van Community Art met de titel “Westwijk in the Picture”.

Thema:  Wijkcentra  |  Lees verder