Deze website maakt gebruik van cookies Meer weten over cookies? Klik hier
A A ?

Dr. Willem Dreesweg 2
1185 VB Amstelveen
T 020 5 430 450
F 020 5 430 431
E info@aanz-amstelveen.nl

De AanZ Wijkcentra

AanZ beschikt over vijf wijkcentra, gevestigd in diverse wijken van Amstelveen. In deze locaties vinden diverse activiteiten plaats. De wijkcentra zijn bedoeld als activiteiten- en ontmoetingscentrum voor wijkbewoners om activiteiten in georganiseerd verband kunnen doen. 

Elk wijkcentrum heeft zijn karakteristieke eigenschappen en bijzonderheden. Daarnaast is het voor maatschappelijke- en commerciële (met sociaal-culturele doelstellingen) mogelijk om van de wijkcentra gebruik te maken.

Ruimte huren

Wilt u een ruimte huren? U kunt hiervoor direct contact opnemen met de sociaal beheerder van het centrum van uw keuze. Meer informatie over het centrum vindt u op de pagina van het wijkcentrum van uw keuze. Voor algemene informatie klik hier 

Nieuws

Feestelijke openingsweek De Bolder

Geplaatst op: 28 maart 2017 10:07

Na een ingijpende metamorfose opent wijkcentrum De Bolder op 8 april haar deuren met een feestweek. De hele week worden er leuke activiteiten voor elke leeftijd aangeboden.

Thema:  Wijkcentra  |  Lees verder

Kunstwerk in Westend onthuld

Geplaatst op: 15 februari 2017 13:11

van Wijkcoach Hugo van der Kooij

Kunst verbindt!

Op 14 februari jl. onthulden de wethouders Jeroen Brandes en Maaike Veeningen in wijkcentrum Westend een heus kunstwerk in het kader van Community Art met de titel “Westwijk in the Picture”.

Thema:  Wijkcentra  |  Lees verder

Nieuw! De Maakplaats

Geplaatst op: 21 november 2016 12:32

Wil jij ook samen met andere kinderen dingen maken, zagen, timmeren en van allerlei spullen weer iets nieuws maken?

Dan is de Maakplaats iets voor jou!

Thema:  Wijkcentra  |  Lees verder

De Bolder tijdelijk even op een andere plek

Geplaatst op: 01 mei 2016 11:47

Wijkcentrum De Bolder zal worden gerenoveerd. Onder voorbehoud zullen medio mei de activiteiten voor een jaar verhuizen naar een tweetal andere plekken in de wijk.De voorbereidingen zijn in volle gang, de verhuisdozen zijn besteld. Vanaf 14 mei zullen activiteiten stap voor stap verplaatst worden.

Thema:  Wijkcentra  |  Lees verder