Deze website maakt gebruik van cookies Meer weten over cookies? Klik hier
A A ?

Dr. Willem Dreesweg 2
1185 VB Amstelveen
T 020 5 430 450
F 020 5 430 431
E info@aanz-amstelveen.nl

De AanZ Wijkcentra

AanZ beschikt over vijf wijkcentra, gevestigd in diverse wijken van Amstelveen. In deze locaties vinden diverse activiteiten plaats. De wijkcentra zijn bedoeld als activiteiten- en ontmoetingscentrum voor wijkbewoners om activiteiten in georganiseerd verband kunnen doen. 

Elk wijkcentrum heeft zijn karakteristieke eigenschappen en bijzonderheden. Daarnaast is het voor maatschappelijke- en commerciële (met sociaal-culturele doelstellingen) mogelijk om van de wijkcentra gebruik te maken.

Ruimte huren

Wilt u een ruimte huren? U kunt hiervoor direct contact opnemen met de sociaal beheerder van het centrum van uw keuze. Meer informatie over het centrum vindt u op de pagina van het wijkcentrum van uw keuze. Voor algemene informatie klik hier 

Nieuws

Sociaal beheerder Jan Willem Meij onderscheiden

Geplaatst op: 26 april 2017 12:01

Op woensdag 26 april heeft burgemeester Mirjam van ’t Veld, uit naam van Zijne Majesteit de Koning de versierselen uit die behoren bij een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. Tijdens deze Algemene Gelegenheid 2017 ofwel ‘Lintjesregen', die dit jaar plaatsvindt in het raadhuis, zijn 12 Amstelveners gedecoreerd waaronder Jan Willem Meij, sociaal beheerder Ontmoetingscentrum De Meent.

Thema:  Wijkcentra  |  Lees verder

Waar zijn er vrijmarkten in Amstelveen op Koningsdag?

Geplaatst op: 13 april 2017 12:09

Het schiet op, koningsdag komt er al weer aan. Spullen om de vrijmarktkramen in te richten worden verzameld. Speurtochten naar de beste plekken zijn al in volle gang. 

Waar zijn de vrijmarkten dit jaar? We hebben ze even voor u op een rij gezet. Ook de spelregels om er een fijne koningsdag voor iedereen van te maken staan hier nog even op een rij..

Thema:  Wijkcentra  |  Lees verder

Wijkcentrum De Bolder feestelijk geopend

Geplaatst op: 12 april 2017 10:02

Onder het toeziend oog van 150 betrokkenen hebben Jeroen Brandes, wethouder welzijn, en Henk Bleekemolen, de voorzitter van wijkkoepel Groenelaan, vrijdag 7 april het vernieuwde wijkcentrum De Bolder officieel geopend.  

 

Thema:  Wijkcentra  |  Lees verder

Feestelijke openingsweek De Bolder

Geplaatst op: 28 maart 2017 10:07

Na een ingijpende metamorfose opent wijkcentrum De Bolder op 8 april haar deuren met een feestweek. De hele week worden er leuke activiteiten voor elke leeftijd aangeboden.

Thema:  Wijkcentra  |  Lees verder

Kunstwerk in Westend onthuld

Geplaatst op: 15 februari 2017 13:11

van Wijkcoach Hugo van der Kooij

Kunst verbindt!

Op 14 februari jl. onthulden de wethouders Jeroen Brandes en Maaike Veeningen in wijkcentrum Westend een heus kunstwerk in het kader van Community Art met de titel “Westwijk in the Picture”.

Thema:  Wijkcentra  |  Lees verder