Deze website maakt gebruik van cookies Meer weten over cookies? Klik hier
A A ?

Dr. Willem Dreesweg 2
1185 VB Amstelveen
T 020 5 430 450
F 020 5 430 431
E info@aanz-amstelveen.nl

De nieuwe cursuskrant is uit, een overzicht met alle cursussen en workshops van AanZ en Vita bij elkaar. Deze fleurige ‘glossy’ is te vinden bij de wijkcentra, wijksteunpunten, bibliotheken, gemeentehuis en andere openbare gebouwen en gelegenheden. 


Naast het bestaande aanbod aan cursussen in de wijkcentra en wijksteunpunten zijn er ook een aantal nieuwe cursussen te vinden zoals Yin&Yang Yoga, Dreumesdans, Latin dance fitness. Nieuw zijn ook een aantal leuke meerdaagse workshops zoals de kookworkshop Street- and fingerfood,  Creatief knutselen met restmateriaal voor kids of Tekenen voor kinderen. Bij voldoende aanmeldingen starten we ook met Walking soccer. Een gezonde activiteit voor de ouderen onder ons. De iets jongere sportievelingen willen wij aan het werk zetten bij de Bootcamps. Beide laatste activiteiten vinden in de open lucht plaats.

Voor de ouderen onder ons biedt Vita een breed scala aan cursussen met beweging. Denk aan Yoga op de stoel. Wist u dat u bij een aantal zorgverzekeringen u uw cursusgeld voor Meer bewegen voor ouderen kunt declareren?  Vraag het na bij uw zorgverzekering, wij zorgen voor uw factuur. Heeft u een Amstelveenpas, dan ontvangt u 50% korting. Deze korting geldt overigens voor alle onze cursussen. Wij willen dat alle activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn.

Voor de cursussen geldt dat u altijd gratis een proefles kunt volgen.  

Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website. Voor cursussen in de AanZ-wijkcentra kunt u terecht op  www.aanz-amstelveen.nl/cursussen, voor de wijksteunpunten kijkt u op de pagina activiteiten op de website www.vita-amstelland.nl. U kunt daar ook een inschrijfformulier downloaden. Klik hier om de cursuskrant in te zien.

We zijn nog druk bezig met ideeën voor cursussen en activiteiten. Heeft u hier ideeën of wensen voor, mist u een bepaalde cursus en/of bent u zelf docent en wilt u een cursus of workshop geven, neem dan contact met ons op, misschien kunnen wij samen aan de slag. Tel. 020 – 5430 441/442