Deze website maakt gebruik van cookies Meer weten over cookies? Klik hier
A A ?

Dr. Willem Dreesweg 2
1185 VB Amstelveen
T 020 5 430 450
F 020 5 430 431
E info@aanz-amstelveen.nl

Welkom bij AanZ

Welkom bij AanZ Amstelveen. Vanaf 1 januari 2014 verzorgen wij het welzijnswerk in de wijken en wijkcentra van Amstelveen. AanZ is een samenwerkingsverband tussen Vita en Participe. U kunt bij ons terecht voor meer informatie, beheer en ondersteuning.

Wijkwerk                Wijkcentra                 Vrijwilligers              ​Bewoners

Vrouwen        Kinderpagina's           Juridische spreekuren            Boeken ruilen

Heeft u een vraag over AanZ Amstelveen? Neem dan contact met ons op.

Nieuws

Sociaal beheerder Jan Willem Meij onderscheiden

Geplaatst op: 26 april 2017 12:01

Op woensdag 26 april heeft burgemeester Mirjam van ’t Veld, uit naam van Zijne Majesteit de Koning de versierselen uit die behoren bij een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. Tijdens deze Algemene Gelegenheid 2017 ofwel ‘Lintjesregen', die dit jaar plaatsvindt in het raadhuis, zijn 12 Amstelveners gedecoreerd waaronder Jan Willem Meij, sociaal beheerder Ontmoetingscentrum De Meent.

Waar zijn er vrijmarkten in Amstelveen op Koningsdag?

Geplaatst op: 13 april 2017 12:09

Het schiet op, koningsdag komt er al weer aan. Spullen om de vrijmarktkramen in te richten worden verzameld. Speurtochten naar de beste plekken zijn al in volle gang. 

Waar zijn de vrijmarkten dit jaar? We hebben ze even voor u op een rij gezet. Ook de spelregels om er een fijne koningsdag voor iedereen van te maken staan hier nog even op een rij..

Samen kunst creëren op het Stadsplein

Geplaatst op: 13 april 2017 11:22

Mensen maken Amstelveen.

Op zaterdag 17 juni vindt op het Stadsplein een uniek evenement plaats. Onder leiding van kunstenares Stephanie Rhode kan jong en oud meewerken aan een tijdelijk kunstwerk.Met het kunstwerk viert Amstelveen de jubilea van de stedenbanden met Berlijn.Tempelhof-Schöneberg (Duitsland) en Villa El Salvador (Peru).

Wijkcentrum De Bolder feestelijk geopend

Geplaatst op: 12 april 2017 10:02

Onder het toeziend oog van 150 betrokkenen hebben Jeroen Brandes, wethouder welzijn, en Henk Bleekemolen, de voorzitter van wijkkoepel Groenelaan, vrijdag 7 april het vernieuwde wijkcentrum De Bolder officieel geopend.  

 

Succesvol klassiek concert in Pluspunt

Geplaatst op: 29 maart 2017 10:10

Het 1e klassiek (lunch-) concert heeft afgelopen zondag 26 maart, plaatsgevonden in Wijksteunpunt Pluspunt. Dit concert wat op initiatief van een wijkbewoonster werd georganiseerd was een groot succes. Dit concert was de eerste van een serie van drie concerten.