Deze website maakt gebruik van cookies Meer weten over cookies? Klik hier
A A ?

Dr. Willem Dreesweg 2
1185 VB Amstelveen
T 020 5 430 450
F 020 5 430 431
E info@aanz-amstelveen.nl

Keep in Cleanday - vervolg

Het opvallende is, dat steeds meer mensen zich storen aan zwerfafval, het belang zien van een opgeruimde buurt en zelf zwerfafval op gaan ruimen. Een goede reden om opnieuw een gezamenlijke opruimdag te organiseren in Amstelveen. Dit keer doen we dat vanuit de volgende wijkcentra: Villa Randwijck, Het Pluspunt, Alleman, Buurtkamer KKP, De Meent en Westend.
Vrijdag 16 september vanaf 09.30 uur verzamelen de deelnemers zich in deze wijkcentra  en wordt koffie en thee aangeboden. Om 10.00 uur gaan de opruimers naar buiten om in de buurt zwerfafval op te ruimen. En na afloop, om 12.00 uur, worden de deelnemers getrakteerd op koffie met gebak in De Meent.
Het opruiminitiatief wordt ondersteund door de gemeente Amstelveen. Grijpers, ringen en afvalzakken worden die dag uitgereikt aan inwoners die vaker in hun buurt zwerfafval op gaan ruimen. Aanmelden voor deelname aan de Keep It Clean Day 2016 wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het e-mailadres bij deze aankondiging. Vermeld svp je naam, adres en het betreffende wijkcentrum in Amstelveen.
 
Meer Informatie + Aanmelden
www.aanz-amstelveen.nl
06 1521 9359
info@bureauvanleent.nl